💥 A doua ediţie a avut loc în 20 octombrie la "Gogosh" în Piaţa Habermann. Aici tinerii noştri au creat două experimente interactive , au  socializat şi s-au integrat printre clienţii cafenelei.

💥Am început proiectul în data de 22 septembrie la "Starbucks"  în Piaţa Mare cu tema "Copacul prieteniei" unde am desenat fructe şi legume de toamnă iar părinţii au discutat despre nevoile soluţiile şi provocările pe care le întâmpină în societate sau în viaţa de zi cu zi. Scopul nostru ester să lucrăm împreună pentru a găsi soluţii eficiente la fiecare problemă identificată.

CAFENEAUA MOBILĂ

23 octombrie 2023

”Cafeneaua mobilă” este un proiect care are ca și obiectiv major conștientizarea comunității sibiene despre nevoia integrării persoanelor cu dizabilități și confruntările familiilor în vederea dezvoltării abilitățile sociale ale beneficiarilor noștri.

  Am pornit de la dorința de a deschide o Cafenea în care persoanele cu dizabilități să fie angajați, însă ne-am dat seama că e un proiect amplu pentru care va fi nevoie să muncim o perioadă lungă de timp.  Astfel că, împreună cu echipa de voluntari am dezvoltat ideea de „Cafenea mobilă”.

  Publicul țintă este format din 12 copii și adolescenți cu dizabilități împreună cu familiilor acestora.

    Prin acestea ne propunem să creăm un sentiment de apartenență și de comunitate în rândul copiilor și adolescenților cu dizabilități și a clienților cafenelei. 

   Proiectul constă într-o serie de întâlniri lunare din septembrie 2023 până în martie 2024.

 

 

  1. ro
  2. en

Cafeneaua mobilă

Asociația Împreună pentru Ștefan

CIF : 44889283

UniCredit Bank

Nr. Cont: RO71BACX0000002159175001

DONEAZĂ

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.