În organizarea evenimentului am avut alături de noi două persoane minunate AMINA BANU și LILIANA ȘEPRODIstarurile au fost prezentate de ADRIANA CIULAVU, stelele și steluțele noastre au fost aranjate de ANDREEA GROSU și ADELINA TALPOS, sonorizarea a fost asigurată de băieții de la ”DJ CUE EVENTS”, frumoasele ținutele  cu motive tradiționale ale  modelelor au fost create de ALINA CAȘOLȚAN (ATELIER NAGUN) iar ținutele casual și sport au fost oferite de CAMELIA BORCEA (magazinul ELIOO), momentele frumoase și emoțiile au fost imortalizate de CRISTI GEORGE și ALEXANDRA MANEA , scena și ambientul poveștii a fost oferit de administratorul Pieței HABERMANN ADELIN GHILASE 

  1. ro
  2. en

„Star pentru o zi”

STAR PENTRU O ZI

25 iulie 2023

   Ideea acestui eveniment a venit din dorința de a evidenția tinerii(persoanele) atipice, de a demonstra ,arăta că și ei pot. Și au putut într-adevăr să evolueze pe o scenă și să producă momente pline de emoții atât din partea lor cât și din partea publicului ! 

   Tot ceea ce a ținut de pregătirea acestui eveniment(probă de haine, repetițiile pentru defilare, muzica, dansul, evenimentul în sine...etc) a reprezentat pentru ei o altfel de terapie prin cunoașterea și interacțiunea cu persoane noi prin sarcinile pe care trebuiau să le îndeplinească au creat legături emoționale. Suntem mândri de rezultatul ideii noastre! Ne bucurăm de prestația lor, au fost cu adevărat niște stele sclipitoare cu zâmbetul pe buze (😊😊😊pozele vorbesc de la sine).

Mulțumim tuturor participanților !!! Ne vedem la anul 😉😉😉😘👍🙏!!!!

Asociația Împreună pentru Ștefan

CIF : 44889283

UniCredit Bank

Nr. Cont: RO71BACX0000002159175001

DONEAZĂ

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.